&Follow SJoin OnSugar
Parterapi og coaching i København

|

Terapi og parforhold

Thu, 03/15/2012 - 3:42AM by bedreparforhold 0 Comments -

En review, kvartalsvis, internationale tidsskrift, som er rundsendt til over 35.000 BACP medlemmer og abonnenter. CPR er nu indekseret på. Den Rådgivning og Psykoterapi Research Journal tydeligt adskiller sig fra eksisterende tidsskrifter, idet det fremmer skriver, der er refleksiv - forfattere opfordres til at skrive om deres personlige engagement i deres forskning, og deres forhold til de intellektuelle og kulturelle traditioner, der informerer deres arbejde.

Det er kontekstualiseret i, at forfattere bliver bedt om at beskrive den virkelige verden baggrunden for deres undersøgelse, i form af praksis indstilling, kunden / brugeren erfaringer, type af intervention impress a girl, og organisatoriske faktorer, der påvirkede undersøgelsen.

Medlemmer af BACP opfordres også til at bidrage til dette tidsskrift ved at indsende papirer til revision.

Tidsskriftet er praktiserende læge-orienteret som papirer er skrevet for at læses af praktikere og dem, hvis arbejde former praksis, som de politiske beslutningstagere, vejledere og ledere, og ikke kun rettet mod andre forskere. Artiklerne i Rådgivning og psykoterapi Forskning er af interesse ikke kun for akkrediterede praktiserende læger, men også for medlemmerne af disse erhverv, der kan bruge rådgivningsfærdigheder i deres arbejde - sygeplejersker, lærere, socialrådgivere, kriminalforsorg arbejdstagere, f.eks. 
Post A Comment

To post comments, please log in or register.